Blog

Golfspillere elsker kunst

Hvis der er en gruppe mennesker i Danmark, der er glade for kunst, må det siges at være golfspillerne. På golfbanen bliver der tit diskuteret kunst, og du kan også tit finde udstillinger af kunstværker rundt omkring i de danske golfklubber, eks. Golfklubben Lillebælt, næsten uanset hvilke klubber du vælger at besøge.

Er du glad for kunst, og vil du gerne møde andre, du kan snakke kunst med, er der gode chancer for at møde nogle ligesindede i den nærmeste golfklub. Måske er det på tide for dig at starte til golf?

Især i de lidt mere dyre golfklubber kan du være sikker på, at kunst er en fælles interesse for mange af klubbens medlemmer. Her bliver der med stor sandsynlighed også købt og solgt kunst, mens spillerne er på banen for at gå en runde.

Golfklubber er glade for at udstille kunst

Er du selv glad for at kigge på kunst, og har du et ønske om at komme til mange flere udstillinger, kan du med fordel vælge at tage rundt til de golfklubber i Danmark, der udstiller kunst. Det er ikke alle golfklubber, der har kunstudstillinger, men en god del af golfklubberne i Danmark har haft udstillinger før, og kommer til at have det igen.

Der er også en mulighed for at få udstillet dine egne værker i disse golfklubber. Så er du selv kunstner, er det da oplagt at høre, om du må holde en kunstudstilling i din nærmeste golfklub.

Golfbanerne er den perfekte inspiration til kunstnere

Og apropos at være kunstner, så er der jo mange kunstnere, der har fået inspiration til værker, når de har været på golfbanen. Det kan enten være af at kigge på den skønne natur, der har det med at omkranse golfbanerne rundt omkring i landet, eller det kan være med den friske luft, du får af at spille golf.

Så savner du ny inspiration til din værker, bør du ikke tøve med at tage en tur på golfbanen inden for den nærmeste fremtid. Så kan du være sikker på, at du får gang i din kunst igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.