Blog

Støt op om de unge kunstnere

Vil du gerne gøre noget for den nye og mere moderne kunst, kan det være en rigtig god idé for dig at støtte op om de unge kunstnere, så du også er med til at give dem en chance for at få succes og slå igennem.

Find tægemidler til hunde her.

Følg deres sociale medier

For det første kan du jo begynde med at bakke op om dem på de sociale medier. Der er mange kunstnere, der gør sig bemærket på både Instagram, TikTok, Youtube og hvad der ellers er derude.

Ved at like deres profiler, dele deres opslag og give gode kommentarer til deres værker, kan du være med til at udbrede kendskabet til dem, hvilket jo også kan være en kæmpe hjælp. Så det kan være et godt sted at starte.

Køb deres værker

Derefter kan du jo også vælge at støtte dem rent økonomisk ved at købe deres værker. Der er mange af de unge kunstnere, der har gjort det muligt for dig at købe deres kunst, og det kan måske være den bedste måde at støtte op om deres arbejde.

Mange unge kunstnere kæmper jo en hård kamp for at komme til at leve af deres kunst en dag. Og vælger du at købe deres værker, gør du det til en mulighed for dem. Så har du en interesse i, at kunstneren skal have mulighed for at lave endnu flere værker og stadig være kunstner i fremtiden, kræver det jo en økonomisk opbakning i dag, som du kan være med til at give.

Så er du med til støtte den nye kunst

Når du vælger at bakke op om en ny og spændende kunstner, er du jo også med til at støtte op om den nye kunst, som vi i den grad har brug for.

Så er der en kunstner eller to, som du er meget imponeret af, og hvor du elsker deres værker, er det bare med at gøre en indsats for at bakke op om dem, så de også kan lave værker i næste uge eller til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.